Zbirka psihologijskih skala i upitnika: svezak 7 (Morepress Books, 2019)
Novi, sedmi svezak Zbirke psihologijskih skala i upitnika nastavak je sada već višegodišnje tradicije Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru da rezultate aktivnosti svojih djelatnika i njihovih suradnika na konstruiranju novih i adaptaciji postojećih psihologijskih instrumenata ponudi na uvid i korištenje široj znanstvenoj i stručnoj javnosti. U tom je smislu Zbirka još uvijek jedinstvena znanstveno-stručna publikacija u hrvatskoj psihologiji, pa i šire, o čemu svjedoči interes istraživača ne samo iz Hrvatske već i drugih, uglavnom susjednih zemalja za primjenu i adaptaciju instrumenata objavljenih u prethodnim svescima. Povratne informacije od kolega s drugih institucija, kao i studenata svih razina studija psihologije, ali i drugih, uglavnom srodnih područja, dodatna su potvrda korištenja i korisnosti Zbirke kao priručnika, što nam je, kao urednicima, važan poticaj za daljnji rad na unaprjeđivanju njezine kvalitete.