Molière u fondu Znanstvene knjižnice Zadar: katalog (Morepress Books, 2023)
Povodom četiristote obljetnice Molièreova rođenja i tristo pedesete godišnjice njegove smrti Znanstvena knjižnica Zadar svojom izložbenom i izdavačkom djelatnošću pridružuje se nizu manifestacija vezanih za rad i djelo velikog francuskog komediografa i održanih tijekom 2022. i 2023. godine. Znanstvena knjižnica Zadar čuva sedamdesetak Molièreovih djela tiskanih od 17. stoljeća do naših dana, od originalnih francuskih izdanja do prijevoda njegovih komedija. Izložba i katalog Molière u fondu Znanstvene knjižnice Zadar priređeni su u suradnji s Odjelom za francuske i frankofonske studije Sveučilišta u Zadru.