Zbirka psihologijskih skala i upitnika: svezak 8 (Morepress Books, 2019)
Osmi svezak Zbirke psihologijskih skala i upitnika nastavlja tradiciju ranijih sedam izdanja prikazujući na sustavan način rezultate znanstveno-istraživačkog rada djelatnika i suradnika Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru na izradi novih i adaptaciji postojećih psihologijskih mjernih instrumenata s ciljem povećanja dostupnosti kvalitetnih psihologijskih instrumenta široj znanstvenoj i stručnoj javnosti. Rastući interes koji pokazuju istraživači, studenti psihologije te stručnjaci iz područja psihologije i srodnih područja za korištenje instrumenata objavljenih u prethodnim svescima velik su poticaj kontinuitetu ove jedinstvene publikacije u hrvatskoj psihologiji, kao i daljnjem radu na unaprjeđivanju njezine kvalitete.