(untitled) (Archaeologia Adriatica, 2026)
Sara Popović, Starogradsko polje: studija arheološkog krajolika, Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada, Arheološki muzej u Zagrebu i Muzej Staroga Grada, 2020.; 255 str. Silvia Bekavac i Željko Miletić, Kulturni krajolik Biokova: reciklaže u kršu, Zadar: Sveučilište u Zadru i JU Park prirode Biokovo, 2024.; 210 str.