(untitled) (Archaeologia Adriatica, 2008)
Predmet su rada fragmenti dviju nadgrobnih stela s portretima pokojnika podrijetlom iz antičkog Epidaura (Cavtat). Jedan fragment prikazuje figuru rimskoga signifera u punoj visini i u punoj ratnoj opremi. Natpis koji se najvjerojatnije nalazio u donjem dijelu spomenika, nije sačuvan. Temeljem analize portreta pokojnika, isječka biste kojom je prikazan lik u medaljonu i mode nošenja dvaju remena, stela se datira na sam kraj 1. ili početak 2. st., tj. najvjerojatnije u Trajanovo doba, eventualno u prve godine Hadrijanove vladavine. Od druge je stele preostao jedino četvrtasti vrh sa zabatom, ali joj je izvorni izgled lako rekonstruirati. U zabatu je prikazano poprsje starije žene. Osim posvete manima, natpis nije sačuvan. Na temelju analize frizure izrada druge stele datira se u 20-e ili 30-e godine 3. st.