(untitled) (Archaeologia Adriatica, 2008)
U radu se objavljuje do sada nepoznati crtež pečata splitskog i šibenskog kneza Domalda (o. 1160. – o. 1243.) koji se nalazi u rukopisnom grbovniku D. S. Karamana. On se povezuje s podatcima iz pisama Ivana Lučića Luciusa iz 1667., čime dobiva na vjerodostojnosti. Pečat je važan jer sadrži Domaldov grb koji pokazuje da on nije pripadao ni plemenu Kačića ni plemenu Nelipića.