(untitled) (Archaeologia Adriatica, 2008)
Rad govori o neobjavljenu spomeniku Lucija Vetija Sekunda, veterana VII. legije koji je za života podigao nadgrobni spomenik sebi i još dvjema pripadnicima svoje familije. Veteran je bio rodom iz grada Libarna, o kojem do sada nemamo mnogo potvrda u epigrafiji. Natpis je uglavnom vidljiv, tek ga na nekim mjestima nije bilo moguće iščitati, pa se predlaže rekonstrukcija. Spomenik upotpunjuje sliku u svim dijelovima epigrafske analize s dosad pronađenim svjedočanstvima VII. legije na području rimske provincije Dalmacije.