(untitled) (Archaeologia Adriatica, 2008)
U ovom radu se pokušao rekonstruirati izvorni prikaz na jednom rimskom reljefu iz Arheološkog muzeja u Splitu na kojemu se sačuvao prikaz sedmorice rimskih božanstava. Uz pretpostavku da ih je nekoć bilo prikazano dvanaest, nacrtana je i rekonstrukcija nekadašnjeg prikaza.