(untitled) (Archaeologia Adriatica, 2009)
U radu se obrađuju neobjavljeni predmeti od kosti prikupljeni pri sustavnim arheološkim istraživanjima nalazišta Torčec − Prečno pole I u Podravini. Prikazani predmeti, istih ili sličnih značajki, pripadaju dnevnoj upotrebi te predstavljaju različite oblike propletača. Potječu iz triju zatvorenih cjelina, od kojih je jedna datirana metodom 14C u ranosrednjovjekovno razdoblje, točnije oko sredine 7. stoljeća.