(untitled) (Archaeologia Adriatica, 2009)
U radu se analiziraju nalazi ranosrednjovjekovne keramike slavenskih tipološko-tehnoloških karakteristika koji potječu s istraživanja lokaliteta Glavčine u selu Podvršje kod Zadra na kojem je otkriven starokršćanski kompleks dvojnih crkava s popratnim prostorijama i grobljem. Uz brojne nalaze koji pripadaju kasnoantičkom vremenu, ističu se ulomci šest ranosrednjovjekovnih posuda koje prema svojim karakteristikama pripadaju vremenu 7. i 8. stoljeća.