(untitled) (Archaeologia Adriatica, 2017)
Riječ je o četiri nedavno objavljene dvodijelne zmijaste fibule iz Dalmacije, iz središnjeg liburnskoga područja. Razmotrena je novija klasifikacija fibula, također njihova funkcija u ženskoj nošnji. Fibula iz Jokine Glavice komparirana je u nekim detaljima s fibula iz Italije.