(untitled) (Archaeologia Adriatica, 2017)
Prigodom arheoloških iskopavanja ispod Dubrovačke katedrale i „Pujiške pijace“ tijekom osamdesetih godina 20. st., koje je vodio Josip Stošić, među brojnim numizmatičkim predmetima pronađeno je i šezdesetak svetačkih, odnosno hodočasničkih medaljica i raspelaca/križića iz 16. – 17. st. U članku je riječ o raspelcima, prilozima iz grobova 21 i 22.