(untitled) (Archaeologia Adriatica, 2022)
Arheološka baština otoka Visa, s primjerice gradinom Talež, antičkom Isom ili pak brodolomom kod Vele Svitnje, za mnoge arheologe upućene otocima i morima znači iznimno mnogo.