(untitled) (Archaeologia Adriatica, 2022)
Članak donosi sliku carskog štovanja u rimskom Oneju pri čemu je glavna pozornost usmjerena na žrtvenik Božanskog Augusta, božice Rome i Genija carske obitelji (Genius domus Augusta). Riječ je o vrlo zanimljivom kultnom spomeniku, ne samo zbog njegove višestruke posvećenosti nego i zbog činjenice da ga podiže pomoćna vojna jedinica, Cohors I Gallica Voluntariorum, što je ujedno i njezin prvi spomen u provinciji Dalmaciji.