(untitled) (Archaeologia Adriatica, 2023)
Članak predstavlja rezultate preliminarnog istraživanja dviju gomila otkrivenih u području Krivodola kraj Trilja. Na obje su primijećeni tragovi ilegalnoga istraživanja i otvaranja grobnica. Usprkos tome otkrivene su i neke netaknute grobnice građene u obliku grobnih cista. Ukopi u njima bili su skeletni, pa članak donosi i rezultate preliminarnih analiza skeletnih ostataka. Zahvaljujući njima jednu smo grobnicu metodom C14 uspjeli datirati u 2. tisućljeće pr. n. e.