Bibliografija prof. dr. Zdenka Brusića (Archaeologia Adriatica, 2017)
Bibliografija prof. dr. Zdenka Brusića otkriva nam bogat životkustosa, muzejskog savjetnika, ravnatelja Arheološkog muzeja u Zadru, sveučilišnog profesora, a nadasve znanstvenika i osobe koja će biti i ostati poznata kao jedan od osnivača podvodne arheologije. Bogat i raznolik profesionalni život prof. dr. Brusića rezultirao je sa 127 autorskih bibliografskih jedinica različitoga sadržaja.
Keywords: Zdenko Brusić; bibliografija; podvodna arheologija