Bibliografija akademika Nenada Cambija (Archaeologia Adriatica, 2008)
Drugo godište časopisa Archeologia Adriatica posvećeno je akademiku Nenadu Cambiju, stoga se u ovom broju objavljuje i bibliografija svih njegovih radova. Bibliografija obuhvaća razdoblje od 1967. do 2007. godine, što znači od prvog objavljenog rada akademika Nenada Cambija pa do današnjih dana. U navedenom razdoblju akademik Nenad Cambi objavio je 396 bibliografskih jedinica. Radovi su podijeljeni u grupe prema sadržaju i prema vrsti publikacija u kojima su tiskani. Unutar grupa bibliografske jedinice su poredane kronološkim redom prema godini objavljivanja.