Srednjovjekovna i novovjekovna arheologija u nastavi i istraživanjma Odjela za arheologiju Sveučilišta u Zadru (Archaeologia Adriatica, 2013)
U članku je sumarno opisana uloga koju je srednjovjekovna arheologija imala na zadarskom studiju arheologije. Navode se kolegiji koji su se predavali ili se predaju studenima a ukratko su opisana i najvažnija istraživanja djelatnika Katedre za srednjovjekovnu i novovjekovnu arheologiju.