Kasnosrednjovjekovne i novovjekovne staklene boce iz Arheološkog muzeja Istre (Archaeologia Adriatica, 2017)
U radu se obrađuje manji broj staklenih boca koje se čuvaju u Arheološkom muzeju Istre. Radi se najvećim dijelom o stolnom posuđu, dok se manji broj bočica mogao koristiti u ljekarnama ili drogerijama.