VIS-A-VIS-A-VIS 200 : Prikaz kataloga izložbe Vis-a-Vis 200. Arheološka baština otoka Visa u povodu 200. obljetnice Arheološkog muzeja u Splitu, Arheološki muzej u Splitu, Split, 2021 (Archaeologia Adriatica, 2022)
Arheološka baština otoka Visa, s primjerice gradinom Talež, antičkom Isom ili pak brodolomom kod Vele Svitnje, za mnoge arheologe upućene otocima i morima znači iznimno mnogo.