(untitled) (In situ, 2024)
Rad donosi pregled rezultata arheoloških iskopavanja na rtu Ljubljana koji su se tijekom 2022. godine odvijali u sklopu terenske nastave Odjela za arheologiju Sveučilišta u Zadru.