(untitled) (In situ, 2024)
U razdoblju od listopada 2021. do lipnja 2022. godine proveden je arheološki nadzor radova na obnovi i rekonstrukciji zgrade stare Tehničke škole u Zadru u ulici Šime Vitasovića. Tijekom arheološkog nadzora dokumentirani su ostatci spojnog bedema Nani-Dolfin, koji je od sredine 16. stoljeća do 1907. godine spajao bastione Moro, poznatog pod imenom bastion sv. Marcele i bastion Grimani (unutar kojeg je danas Perivoj kraljice Jelene Madijevke).