(untitled) (In situ, 2024)
Probno arheološko istraživanje u Senju na Frankopanskom trgu provedeno je u dvjema arheološkim kampanjama tijekom 2022. godine u svrhu definiranja arheološkog potencijala ovog prostora. Rezultati probnih istraživanja upućuju na to da oni predjeli Frankopanskog trga koji nisu zahvaćeni recentnim gradnjama i ukopima u 20. stoljeću sadrže bogate kulturne slojeve koji datiraju od kasne antike pa sve do novog vijeka.