(untitled) (In situ, 2024)
Tijekom svibnja 2022. godine provedeno je zaštitno arheološko istraživanje u luci u Stinici na području izgradnje tipskog sanitarnog čvora u luci. Istraživanje u Stinici je pokazalo da se i na ovom području rasprostire kulturni sloj koji se povezuje s razdobljem antičke Ortople.