(untitled) (In situ, 2024)
U sklopu projekta EpiC Hrvatske zaklade za znanost (IP-2019-04-6115) tijekom 2022. godine nastavljena su probna istraživanja pećine Čelinjak na Dugom otoku. Pećina se nalazi s istočne strane istoimenog brda na 111 m nadmorske visine, a već na prvi pogled odaje arheološki potencijal. Novim istraživanjima potvrđeni su rezultati iz prve kampanje.