(untitled) (In situ, 2024)
Rad donosi preliminarne rezultate arheoloških istraživanja lokaliteta Burnum provedenih tijekom 2022. godine. Kao logični slijed dosadašnjih istraživačkih radnji na amfiteatru i u njegovoj blizini arheološka istraživanja nastavljena su iskopavanjem Sonde 58, koja je dijelom već bila istražena tijekom 2020. godine, sa svrhom prikupljanja relevantnih podataka o kulturnim slojevima nastalim tijekom nivelacije terena i pripremih radova za gradnju amfiteatra i vojnog vježbališta.