(untitled) (In situ, 2024)
Tijekom rujna 2022. godine nastavljena su arheološka istraživanja na lokalitetu Crikvina na predjelu Jezera (sjeverni Velebit). Istraživanje je nastavak probnih arheoloških istraživanja započetih 2019. godine unutar suhozidnog objekta koji je u usmenoj predaji poznat kao pastirska crkva posvećena sv. Anti.