(untitled) (In situ, 2024)
S ciljem utvrđivanja veličine i granica od prije poznatog neolitičkog nalazišta Graduša – Lokve u Islamu Grčkom, kartiranja i proučavanja tamnih obrisa vidljivih na zračnim snimkama i pri obilasku nalazišta, kao i utvrđivanja njihove povezanosti s distribucijom površinskih nalaza koji pripadaju srednjem i kasnom neolitiku, u veljači 2023. poduzet je terenski pregled. Osim materijalne arheološke građe, prikupljene su nove spoznaje o nalazištu i definirani su položaji za buduća arheološka iskopavanja na nalazištu.