(untitled) (In situ, 2024)
Početkom svibnja 2023. godine provedena su kraća podmorska arheološka istraživanja na lokalitetu Soline, potopljenom neolitičkom nalazištu hvarske kulture koje se nalazi oko 2,5 kilometra jugoistočno od grada Korčule.