(untitled) (In situ, 2024)
Studenti i profesori Odjela za arheologiju i Odjela za povijest umjetnosti Sveučilišta u Zadru 2023. godine na planini Biokovu na lokalitetu Lokva eksperimentalno su obnovili prapovijesni tumul. Rekonstruirani su procesi, tehnike i alati primijenjeni za izgradnju humka koji je podignut s obodnim prstenom podignutim u visinu do četiri reda kamena, nasipom od krupnog kamena, šljunka i zemlje te dvama repliciranim srednjovjekovnim grobovima s masivnim poklopnicama.