(untitled) (In situ, 2024)
U radu se opisuju dosadašnja istraživanja u crkvi sv. Ivana i oko nje u Stivanjem polju unutar Parka prirode Telašćica s naglaskom na kampanju iz 2023. godine. Uz nekoliko srednjovjekovnih grobova istražena je u cijelosti jedna od prostorija rimskog gospodarskog sklopa nad kojim je crkva podignuta.