(untitled) (In situ, 2024)
Zaštitno istraživanje brodoloma kod hridi Malog Školja u uvali Suđurađu na Šipanu provedeno je od 1972. do 1974. godine. Više od tri desetljeća poslije potvrđeno je kako je riječ o brodu Santo Hieronimo, potonulom 1576. koji je pripadao dubrovačkom poduzetniku Jerolimu Benediktu Primojeviću. Sustavno istraživanje započelo je 2015. godine, a do 2023. godine zahvatilo je površinu od pramca, duž kobilice, do središnjeg dijela broda.