(untitled) (In situ, 2025)
Niz antičkih spolija ugrađenih u vranjičke kuće, brojni slučajni nalazi otkriveni tijekom građevinskih zahvata na kopnu i u moru koje u svojim tekstovima spominje don Frane Bulić, poznati vranjički potopljeni sarkofazi te nalazi iz opsežnijih građevinskih iskopa za potrebe izgradnje infrastrukture početkom 21. stoljeća upućivali su na činjenicu kako je riječ o prostoru koji obiluje arheološkom baštinom.