(untitled) (In situ, 2025)
U 2024. godini provedeno je još jedno arheološko istraživanje unutar kompleksa zgrade stare Tehničke škole, i to na dijelu nekadašnjih školskih radionica. Ova istraživanja iskapanjem na trima pozicijama potvrdila su pretpostavku o pravcu pružanja spojnog bedema Nani-Dolfin. Istraživanje je provedeno kako bi se investitor bolje pripremio za planiranje izvođenja građevinskih radova u sklopu projekta Citadela Nova – rekonstrukcija i dogradnja radioničkog dijela stare Tehničke škole.