(untitled) (In situ, 2025)
Podmorsko arheološko istraživanje u uvali Caski na otoku Pagu nastavilo se u vremenu od 4. do 19. svibnja 2024. godine. Tijekom prvog tjedna radovi su započeli u Zoni D Sektora 1, na mjestu gdje su zaustavljeni prošle godine. Drugog tjedna, uzimajući u obzir nova otkrića, istraživanje se nastavilo u maloj uvali jugoistočno od Tunere, zvanoj Mala Pošta. Na tom mjestu otkriven je niz pilona koji su vjerojatno podržavali drvenu operativnu obalu uz veliki potporni zid, izgrađen s ciljem sprječavanja erozije. Na položaju Mrke stene, dalje u smjeru uvalice Pod bužu, otkriveni su ostatci još jednog potopljenog broda. S obzirom na to da je do otkrića došlo posljednjega radnog dana, istraživanje broda planira se tijekom iduće istraživačke kampanje.