(untitled) (In situ, 2025)
Tijekom hladnijeg razdoblja potkraj 2024. i početkom sljedeće godine rekognoscirano je devet arheoloških lokaliteta diljem kopnenog dijela Zadarske županije. Pregledan je niz prapovijesnih gradinskih naselja: Ćosina gradina u Gornjoj Jagodnji, gračačka Gradina, Mala gradina i Vinac kod Stankovaca te Trojan uz Stabanj. Osim Grusa, antičkog nalazišta kod Briševa, arheološki je pregledano i nekoliko srednjovjekovnih nalazišta, i to: Blato u pograničju Zadra i Nina, okoliš crkve sv. Kate u selu Budaku te Račice kod Debeljaka.