Arheološka istraživanja na Gradini svetog Ivana na otoku Korčuli (In situ, 2024)
Rad donosi rezultate istraživanja brežuljka Gradine s crkvom svetog Ivana, smještenog na krajnjem zapadnom dijelu otoka Korčule koja su umnogome unaprijedila poznavanje dinamike iskorištavanja ove lokacije i omogućila njezino smještanje u već poznate okvire prapovijesne, antičke, srednje i novovjekovne naseljenosti ne samo otoka Korčule već i čitavog okolnog arhipelaga.
Keywords: gradina; Korčula; brončano doba; kasna antika; srednji vijek