Rtinska mirila (In situ, 2024)
Rtinska mirila nalaze se na zapadnom dijelu Ražanca, iza Gajetovice. Jedna su od triju mirilišta u Općini Ražanac, a dio su pogrebne prakse povezane s prijenosom pokojnika iz Rtine. Podignuta su na putu prema starom groblju koje se nalazilo kod današnjeg spomenika u Ražancu.
Keywords: mirila; Ražanac; Rtina; pokop; počivala