Crtica o crkvici nepoznata titulara na Musapstanu (In situ, 2024)
Iznose se zapažanja o kulturnom dobru, ostatcima crkvice nepoznata titulara na položaju Musapstan u Crnom nadomak Zadra. Odjel za arheologiju Sveučilišta u Zadru tijekom 2023. godine proveo je probno sondažno arheološko istraživanje na crkvi i susjednim zemljišnim parcelama zbog planirane gradnje stambenog objekta.
Keywords: probno arheološko istraživanje; crkva na položaju Musapstan; selo Crno; novi vijek