Podmorsko arheološko istraživanje na lokalitetu Soline (Korčula) (In situ, 2024)
Početkom svibnja 2023. godine provedena su kraća podmorska arheološka istraživanja na lokalitetu Soline, potopljenom neolitičkom nalazištu hvarske kulture koje se nalazi oko 2,5 kilometra jugoistočno od grada Korčule.
Keywords: Korčula; potopljeni neolitički lokalitet; hvarska kultura