Kozja peć (In situ, 2024)
Rad donosi rezultate sustavnih arheoloških istraživanja provedenih tijekom 2023. godine na lokalitetu Kozja peć na Dugom otoku u sklopu projekta EpiC Hrvatske zaklade za znanost (IP-2019-04-6115).
Keywords: Kozja peć; Dugi otok; prapovijest; brončano doba; pećina