Sveti Ivan u Stivanjem polju na Dugom otoku (In situ, 2024)
U radu se opisuju dosadašnja istraživanja u crkvi sv. Ivana i oko nje u Stivanjem polju unutar Parka prirode Telašćica s naglaskom na kampanju iz 2023. godine. Uz nekoliko srednjovjekovnih grobova istražena je u cijelosti jedna od prostorija rimskog gospodarskog sklopa nad kojim je crkva podignuta.
Keywords: Sv. Ivan; Stivanje polje; Telašćica; Dugi otok; crkva; srednjovjekovna nekropola; rimski gospodarski sklop