Pećina Vlakno na Dugom otoku (In situ, 2024)
Rad donosi rezultate arheoloških istraživanja provedenih u pećini Vlakno na Dugom otoku tijekom 2023. godine u sklopu projekta EpiC Hrvatske zaklade za znanost (IP-2019-04-6115).
Keywords: pećina Vlakno; Dugi otok; paleolitik; epigravetijen; litika