Gradina Samograd / Zamina (In situ, 2024)
U radu se opisuju dosadašnja istraživanja na gradini Samograd / Zamina u blizini Vranskog jezera gdje se zadnjih godina provode sustavna arheološka istraživanja kroz suradnju više institucija.
Keywords: Samograd; Zamina; Vran-Samograd; gradina; prapovijest; antika