Arheološki pregled podmorja otoka Sv. Fumije i Kraljevca u blizini Čiova (In situ, 2024)
U podmorju manjih otočića Sv. Fumija i Kraljevac koji se nalaze uz južnu obalu otoka Čiova, izvršen je sustavni podmorski arheološki pregled. Pronađena je priobalna konstrukcija antičke vile, ležište rožnjaka te pojedinačni nalazi ulomaka antičkih amfora raspoređeni na širem prostoru pregledanog područja.
Keywords: Čiovo; Sv. Fumija; Kraljevac; podmorski arheološki pregled