Arheološki nadzor u zgradi bivšeg Socijalnog na zadarskom poluotoku (In situ, 2025)
Na mjestu zgrade bivšeg Socijalnog u samom srcu zadarskog poluotoka u travnju 2024. godine proveden je arheološki nadzor tijekom iskopa osam sondažnih jama čiji je cilj bio ispitati dubinu i stanje temelja zbog renovacije zgrade.
Keywords: Zadar; poluotok; arheološki nadzor; zgrada bivšeg Socijalnog