Podmorski arheološki pregled Dubrovačko-neretvanske županije (In situ, 2025)
Rad na projektu Hrvatske zaklade za znanost Potopljena neolitička nalazišta u podmorju hrvatskog dijela Jadrana uključuje i poseban pregled podmorja obalnih županija. U 2024. godini bio je predviđen pregled Dubrovačko-neretvanske županije. Pregledane su potencijalne pozicije te su utvrđeni arheološki ostatci koji se okvirno mogu datirati u vrijeme neolitika.
Keywords: podmorski arheološki pregled; neolitik; Dubrovačko-neretvanska županija