Kozja peć (In situ, 2025)
Kozja peć je impozantan speleološki objekt koji se nalazi na vrhu središnjeg dijela Dugog otoka. Iskopavanjem su otkriveni slojevi koji se u gotovo neprekinutoj stratigrafskoj sekvenciji mogu pratiti od antičkih sve do ranih prapovijesnih razdoblja
Keywords: Kozja peć; Dugi otok; prapovijest; brončano doba; facijes slojevite torte