Gradac u Potirni na otoku Korčuli (In situ, 2025)
U radu su izneseni rezultati arheoloških istraživanja na gradini Gradac u Potirni, smještenoj na jugozapadnom dijelu otoka Korčule. Istraživanja su provedena u travnju 2024. godine, u sklopu studentskoga istraživačkog projekta koji je financirao Odjel za arheologiju Sveučilišta u Zadru. Pronađena pokretna arheološka građa omogućila je barem djelomično sagledavanje svakodnevice brončanodobne zajednice na ovome južnodalmatinskom otoku.
Keywords: gradina; Gradac; Korčula; brončano doba