(untitled) (Libellarium: journal for research in the field of information and related sciences, 2012)
Zrinjka Peruško, ur. Uvod u medije. Zagreb: Naklada Jesenski i Turk i Hrvatsko sociološko društvo, 2011. (Iva Jukić – Ines Kuharić – Lucija Mihaljević) Meta Grosman, U obranu čitanja: čitatelj i književnost u 21. stoljeću. Zagreb: Algoritam, 2010. (Maja Horvat – Tanja Krstanović – Ivona Perić) 14. seminar Arhivi, knjižnice, muzeji. Mogućnosti suradnje u okruženju globalne informacijske infrastrukture. Zbornika radova. Uredili Sanjica Faletar Tanacković i Damir Hasenay. Zagreb: Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2011. (Marina Basić – Ana Bošnjak – Diana Musić)